Szolgáltatásaink

Napjaink telekommunikációs fejlesztésében egyértelmű a trend; az optikai kábelek elvezetése egészen a végfelhasználóig (lakás, iroda), valamint a vezeték nélküli rendszerek továbbfejlesztése és arányuk növelése. Ez a két alapvető technológia egyáltalán nem zárja ki egymást, sőt, egymás kiegészítése révén tovább bővülhet a telekommunikációs szolgáltatások köre és javulhat azok minősége.

Az optikai kábelek lehetővé teszik a nagy átviteli sebességet igénylő szolgáltatások terjedését is, amit szélessávú adatátviteli rendszer nélkül lehetetlen volna megvalósítani. A hang, a mozgó kép, a szöveg, a nagy sebességű adatáramlás, valamint ezek mindegyikét tartalmazó multimédiás szolgáltatások közvetítésére és továbbítására nincs jobb módszer, mint az optikai kábel, melynek kapacitása elegendő tartalékot jelent a távoli jövőre nézve is.

Munkavégzésünk során kiemelt hangsúlyt fektetünk, a minőségre. Gondosan megválogatott hálózati eszközök megbízhatóságát, hosszú élettartamát figyelembe véve kerülnek felhasználásra. Munkánkra minden esetben min 12 hónap garanciát vállalunk, de lehetőség van egyedi garanciavállalásra is. Célunk partnereinkkel, ügyfeleinkkel egy hosszútávú, megbízható kapcsolat kiépítése.

Optikai hálózatok kivitelezése, javítása

A napról napra növekedő információtömeg gyorsabb és nagyobb sávszélességű átviteli rendszerek nélkülözhetetlen kelléke az optikai összeköttetések kialakítása. Az optikai kábel szereléséhez szükséges eszközök kiválasztásánál figyelembe vettük, hogy nagy távolságú optikai gerincek szerelésére is alkalmas legyen. Ennek megfelelően az optikai kábelek szerelésénél elsődlegesen a hegesztéses eljárást alkalmazzuk.
Tekintettel arra, hogy az optikai hálózatokon nagy mennyiségű adatátvitel történik, ennek meghibásodása gyors és szakszerű beavatkozást igényel. Ennek érdekében cégünk állandó elérhetőségével biztosítja a gyors műszeres hibajavítást.

Informatikai hálózatok kivitelezése

Napjaink nélkülözhetetlen és rendkívül gyorsan fejlődő rendszere az informatika. Az információcsere gyors és sérülésmentes megvalósulásának elengedhetetlen kelléke, az igényeknek megfelelően kialakított számítógépes hálózat. Cégünk, hálózatok kivitelezése során nagy hangsúlyt fektet a szabványokban előírt műszaki jellemzők betartására.

Ezért a kivitelezésen kívül vállaljuk a strukturált hálózatok mérését, minősítését, jegyzőkönyvezését. Eszközeink alkalmasak a hálózaton történő adatforgalom monitorozására, a fellépő rendellenességek pontos meghatározására, amely gyors hibaelhárítást eredményez.

Helyi távközlési hálózatok kivitelezése

Cégünk tevékenységét távközlési hálózatok kivitelezésével indította. Ezen tevékenységi körön belül nagy tapasztalatot szerzett föld alatti, légkábel, valamint alközponti hálózatok kivitelezése során. Eszközeink és szakembereink alkalmasak nagy egységű rézvezető kábelek szerelésére, hálózat jegyzőkönyvezésére, hibahely mérésére, élő hálózaton történő megbízható munkavégzésre.

 

Koaxiális hálózatok kiépítése

Cégünk több évtizedes tapasztalata áll rendelkezésre koaxiális, hibrid  hálózatok építése terén, az optikai felhordó hálózat NODE-ba való csatlakoztatásától a házhálózat rákapcsolásáig, kiépítéséig. Műszeres hibakereséstől a hálózat indításig.

Vezetéknélküli hálózatok kiépítése

A mai kor követelményeinek megfelelően építünk nagy sávszélességű vezeték nélküli hálózatokat. Legyen az  családi ház, iroda nagy sebességű internet megosztása, vagy telephelyek több km-es összekötése akár 500Mbit/s-mal. Az elérhető legjobb eszközöket használva a kiépítés során,  hosszútávú, megbízható, stabil működést érjünk el, a lehető leghatékonyabb biztonsági szabványok használatával, hálózata és adatai védelmének érdekében.

 

Biztonsági kamerarendszer telepítés

Napjainkban az elszaporodott betörések, lopások, illetve különféle bűncselekmények egyre nagyobb teret adnak a biztonsági videó megfigyelésnek. 
A jog lehetőséget biztosít arra, hogy a jogsértő cselekmények megelőzése céljából  magántulajdon, magánterület megvédésére biztonsági kamerákkal való megfigyelést alkalmazzon. Ennek az igénynek kielégítése érdekében vállaljuk kamerarendszerek telepítését,  ipari rendszerektől az otthonunk védelméig, a Full-HD rendszerektől a 4K felbontásig.

Riasztórendszerek telepítése

Manapság elengedhetetlen egy jól működő biztonsági videó megfigyelő rendszer mellé kiépített riasztórendszer. Nagyobb biztonságot jelent értékeink védelmében, mely nem utolsó szempontként a biztosítások terén sem elhanyagolható jelentőségű. Védje értékeit megfelelően kiépített rendszer segítségével! Cégünk a DSC Hungária termékeit telepíti.